smykke-paa-afbetaling

Smykker på afbetaling - Find forhandlere her

Smykker er populært både kvinder og mænd, men det kan også ofte blive en dyr fornøjelse. Ønsker man at dele beløbet op med afbetalinger, er det heldigvis muligt – og også med nogle muligheder der er gennemsigtige og forståelige.

Vores anbefaling

Dyrberg-Kern-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Dyrberg-Kern-logo
Variabel
Gå til forhandler
Sif-jakobs-logo
Variabel
Gå til forhandler
Frederik-IX-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bahne-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ditur-logo
Variabel
Gå til forhandler
Qnts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Watchfelt-logo
Variabel
Gå til forhandler
Abelstedt-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lykkebylykke-logo
Variabel
Gå til forhandler
Sistie-logo
Variabel
Gå til forhandler
Americandreams-logo
Variabel
Gå til forhandler
marjoe-logo
Variabel
Gå til forhandler
nirbana logo
Variabel
Gå til forhandler
Mulieres logo
Variabel
Gå til forhandler
Golden-times-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ovellie-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bubbleroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
Modeoutlet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Army-star-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bystinewinther-logo
Variabel
Gå til forhandler
Neats-logo
Variabel
Gå til forhandler
Es-furniture-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler

Smykker på afbetaling til enhver lejlighed

Smykker kan være rigtig dyre. De kan dog også være ganske billige. Drømmer man om at købe smykker, der hører til i den dyre ende af prisskalaen, er det ikke alle, der har nemt ved at finde pengene.

Det er dog ikke ensbetydende med, at man skal skrinlægge drømmen om at forkæle sig selv med nydelige smykker. Har man ikke selv pengene, skal man derimod blot undersøge mulighederne for at finde en form for finansiering.

Heldigvis er der rig mulighed for dette, da det er muligt at købe på afbetaling og foretage fakturakøb. Ved begge dele er der fordele og ulemper forbundet med, hvorfor du skal vurdere, hvilken af de to løsninger, der tiltaler dig mest.

De mest populære smykker lige nu:

Fordelene ved køb af smykker på afbetaling er mange

Der bør ingen tvivl herske om, at der er mange fordele forbundet med at købe smykker på afbetaling. Netop derfor er det også blevet særdeles populært blandt danskerne. Faktisk er det blevet så populært, at selv de fysiske smykkeforretninger er begyndt at tilbyde det til kunderne.

Derfor skal du selvfølgelig heller ikke betvivle, hvorvidt du har mulighed for at købe smykker, der appellerer til dig, på afbetaling. I dag kan langt de fleste smykker nemlig købes på delbetaling.

Har du gjort dig overvejelser om at foretage et sådant køb, men er du i tvivl om fordelene forbundet med dette valg, kan du blive klogere herunder.

 1. Først og fremmest undgår du at skulle have stort beløb op af lommen på én gang. Smykkerne bliver selvfølgelig ikke billigere af, at du beslutter at købe dem på afbetaling, men du slipper for at betale det fulde beløb på én gang. I stedet kan du dele betalingen ud på flere mindre afdrag.
 2. Du får også muligheden for at sammensætte en løsning, der passer til dig og din økonomi. Når du indgår en afbetalingsordning, kan du nemlig selv justere på løbetiden. Det vil sige, at du selv er herre over, hvor lang tid, du vil betale af. Og ved at justere på løbetiden, kan du også justere på størrelsen af de månedlige afdrag, da de reguleres i takt med løbetiden.
 3. Ved at indgå en afbetalingsordning, undgår du også at optage gæld på anden vis. Det betyder, at du kan undgå at optage et kvik- eller forbrugslån. Det kan virke som en god løsning, men det er både dyrt og besværligt, hvorfor du er bedre stillet med en afbetalingsordning.

Som det ses herover, er der adskillige fordele forbundet med at foretage et køb på afbetaling. Det er naturligvis fordele du kan nyde godt af, uanset om du køber smykker, møbler eller noget tredje. Det betyder dog ikke, at der kun er fordele forbundet med denne beslutning.

Du er naturligvis også nødt til at indstille dig på, at du hver måned i en fastsat periode skal afsætte et fast beløb til betalingen af dine månedlige afdrag. Det er ikke alle, der er vilde med dette, da mange foretrækker at klare betalingen på én gang, så de kan få det ud af hovedet.

Gør købet af nye smykker mere overskueligt

Det kan virke uoverskueligt at skulle købe dyre smykker, da man kan være nødt til at spare op i en lang periode. Føler du, at det er for uoverskueligt at finansiere betalingen af dine smykker på denne måde, er du sandsynligvis bedre stillet ved at indgå en afbetalingsordning.

Beslutter du dig for at købe smykker på afbetaling, skal du heller ikke vente på at have skrabet penge nok sammen. Derimod kan du foretage købet med det samme, og i stedet klare betalingen over tid. Du kan endda selv bestemme over, hvor lang tid du vil klare betalingen.

Smykker fås i mange prisklasser, og det er sjældent i forbindelse med købet af billige smykker, at der er behov for en afbetalingsordning. Er der derimod tale om køb af dyre smykker, er det en anden sag, da det er vanskeligt at skrabe penge sammen til at foretage et sådant køb.

Vil du give smykker i gave?

Har du et ønske om at forkæle nogen du har kært med nogle nydelige smykker? I så fald er du sandsynligvis opmærksom på, at det ikke er den billigste type gave, du kan give. Ved at købe smykkerne på afbetaling, bliver det dog mere overskueligt at forkæle vedkommende.

Du er selvfølgelig nødt til at være indstillet på, at du kommer til at betale af i en længere periode. Derfor kommer du sandsynligvis også til at betale af, efter du har givet gaven. Derfor er det vigtigt, at du overvejer nøje, hvorvidt du finder en sådan løsning tiltalende.

Har du eksempelvis et ønske om at forkæle din kæreste med nogle nydelige smykker, kan dette være en glimrende måde at gøre det på.

Synes du, at hun har fortjent en flot halskæde? Eller er det tilmed en forlovelsesring, du har kig på? Uanset hvad, skal man selvfølgelig ikke gå på kompromis med sit valg af smykke i denne forbindelse. Derfor bør man heller ikke vælge blandt de billige smykker på markedet.

Vil du gerne gå på knæ for din kæreste, skal det være med en ring, der viser din store kærlighed til ham eller hende. Har du ikke selv råd til en sådan ring, kan en god løsning være, at du vælger at købe den på afbetaling, fremfor at gå på kompromis med dit valg af ring.

Du kan læse mere om gaver på afbetaling her.

Hvad koster det at købe smykker på delbetaling?

Det er ganske naturligt, at man ønsker at vide, hvad det koster at købe smykker på afbetaling. Desværre er det dog ikke muligt at give et konkret svar på dette. Der er nemlig stor forskel på, hvad det koster fra udbyder til udbyder – og fra aftale til aftale.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at understrege, at det ikke er så dyrt, som mange tror. Det er en udbredt misforståelse, at det er dyrt at foretage køb på afbetaling, men det er ikke tilfældet. Faktisk er det muligt at indgå rentefri afbetalingsordninger hos adskillige kreditudbydere.

Selvom du ikke vælger en rentefri afbetalingsløsning, er det ikke ensbetydende med, at det er dyrt at foretage et køb af smykker på afbetaling. Både udbydere som ViaBill og Klarna tilbyder fordelagtige afbetalingsløsninger, der hverken byder på dårlige vilkår eller høje priser.

Har du hidtil afholdt dig fra at købe på afbetaling, fordi du har troet, at det er for dyrt, bør du naturligvis tro om. Det kan sagtens lade sig gøre at købe smykker på delbetaling, uden at det bliver en bekostelige affære. Det er endda gældende, uanset dit valg af smykker.

Smykker på afbetaling – kan alle købe smykker?

Desværre er det ikke muligt for alle at købe smykker på afbetaling. Uanset priserne på de pågældende smykker, er der krav, man som kredittager skal leve op til. Det er dog sjældent, at der er tale om høje eller mange krav, hvorfor de fleste kan bryste sig af at leve op til disse krav.

De fleste udbydere stiller blot et krav om, at du har en fast indkomst, der sikrer, at du har råd til at betale de månedlige afdrag. Dertil er det dog også et krav, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. Er du det, vil du blive afvist hos enhver udbyder, da ingen udbyder tilbyder kredit til RKI-registrerede.

 • Hvor kan jeg købe smykker på afbetaling?

  Du kan købe smykker på afbetaling hos blandt andet: Dyrberg/ Kern, Sif Jakobs, Americandreams m.fl. Se den fulde liste over alle udvalgte butikker på vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.

 • Hvor billigt kan jeg købe smykker på afbetaling?

  Du kan finde smykker på afbetaling for mindre end 25 dkr./mdl. Find det smykke du synes om og undersøg de gunstige afbetalingsmuligheder helt uden afdrag og renter med blandt andet Viabill.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mine smykker?

  Du kan forvente en hurtig levering på dine smykker – også når du vælger at købe dem på afdrag. Se alle mulighederne via siden her.