el loebehjul

El løbehjul på afbetaling

Ønsker man at komme hurtigt frem i byen, er bilen ikke altid det rette valg. Derimod vil der ofte være andre transportmidler, der er bedre at vælge. F.eks. er der mange, der vælger at investere i et el-løbehjul, da det gør det nemt at komme hurtigt rundt i byen.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Leasy logo
Variabel
Gå til forhandler
cykelexperten logo
Variabel
Gå til forhandler
cykelpartner-logo
Variabel
Gå til forhandler
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

El løbehjul på afbetaling

Et el-løbehjul er dog ikke billigt at købe. Derfor er det ikke alle, der føler, at de har råd til det. Heldigvis er man ikke tvunget til at betale dets fulde pris på én gang. Ønsker man at undgå dette, kan man nemlig blot vælge at købe sit el-løbehjul på afbetaling.

Populære el-løbehjul lige nu:

i samarbejde med PriceRunner

Hvorfor købe et el-løbehjul på afbetaling?

Har du planer om at købe et el-løbehjul? I så fald har du sandsynligvis allerede undersøgt markedet. Hvis du har det, er du næppe i tvivl om, at de kan være dyre. Derfor er der mange, der vælger at afholde sig fra at købe dem, da de ikke har midlerne.

At man ikke har råd til at købe et el-løbehjul kontant, betyder dog ikke, at et køb er udelukket. Man kan nemlig blot vælge at købe det på afbetaling. Gør man det, kan man gennemføre sit køb med det samme, mens betalingen kan klares over tid.

Har du gjort dig tanker om at købe på afbetaling? Men føler du dig ikke helt overbevist? I så fald bør du læse med herunder. Her kan du nemlig læse nærmere om en række af fordelene forbundet med dette.

  • Du slipper for at betale det fulde beløb med det samme. I stedet kan du klare det over tid. Det betyder, at du kan betale et mindre beløb hver måned, indtil du har afdraget det fulde beløb. Det er en fordel, da det gør dit køb meget mere overkommeligt.
  • Du kan skrue op for dit budget. Da du ikke skal betale med det samme, kan du sagtens vælge et dyre el-løbehjul. Det er ikke sikkert, at du havde haft denne mulighed, hvis du betalte kontant. Vil du undgå at gå på kompromis, kan afbetaling derfor være en god løsning.
  • Vælger du at købe på afbetaling, behøver du ikke at vente med at gennemføre dit køb. Du er nemlig ikke tvunget til først at skrabe penge sammen til formålet. Derimod kan du gennemføre dit køb med det samme, men vente med at klare betalingen.

Drømmer du om at købe et el-løbehjul, kan afbetaling derfor være en glimrende løsning. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er det rette valg for alle. Mange foretrækker f.eks. at klare sin betaling med det samme. Er det tilfældet, er delbetaling selvsagt ikke det rette valg.

Mange bruger el-løbehjul som transportmiddel

Det kan være sjovt at drøne rundt på et el-løbehjul. Alligevel er det de færreste, der bruger det som et legetøj. Derimod er der mange, der bruger dem som et transportmiddel. Det er især noget, der gør sig gældende for folk, der bor i storbyen.

Ønsker du selv at investere i et nyt transportmiddel, kan et elektrisk løbehjul være en god løsning. Det er dog kun tilfældet, hvis du ikke skal tilbagelægge lange distancer. Det er nemlig de færreste el-løbehjul, der kan bryste sig af at have en lang rækkevidde.

Inden du kaster dig ud i at købe et el-løbehjul, er det derfor noget, du skal tage højde for. Det er nemlig ikke den rette løsning for alle. Leder du efter et transportmiddel, der kan tilbagelægge lange distancer, kan en el-cykel eksempelvis være værd at overveje.

For rigtig mange er et elektrisk løbehjul dog en rigtig god løsning. Skal man eksempelvis blot tilbagelægge et par kilometer om dagen, kan det være en fin løsning. Hvis man derimod har længere til f.eks. arbejde eller skole, er en el-cykel sandsynligvis bedre.

Hvad koster et el-løbehjul på afbetaling?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvad det koster at købe el-løbehjul på afbetaling. Der er nemlig mange elementer, der har indflydelse på dette. Først og fremmest er der forskel på priserne på el-løbehjulene, men også på selve afbetalingen.

Derfor er det vigtigt, at man ikke blot kaster sig hovedkulds ud i det. Derimod skal man tage sig god tid til at vælge. Det gør sig gældende i forhold til selve el-løbehjulet, men også afbetalingen. Det er nemlig vigtigt at sikre, at du finder en løsning, der er fornuftigt prissat.

I og med, at der er mange udbydere, er der selvfølgelig rig mulighed for dette. Det faktum, at der er mange udbydere, kan dog gøre valgt svært. Som følge af dette, er det nødvendigt, at du vælger med omhu, da du ellers kan brænde fingrene.

Dette skal du holde øje med

Når du skal vælge en afbetalingsordning, er det vigtigt at vælge ud fra ÅOP. Det er et tal, der viser dig aftalens årlige omkostninger i procent. Tallet viser derfor, hvor stor procentvis en del af kreditbeløbet, du skal om året i omkostninger.

Derfor giver tallet dig et billede af, hvad det reelt koster at indgå aftalen. Mange tror, at det er nok at holde øje med renten, men det er ikke tilfældet. Gør du det, er der en risiko for, at du overser andre udgifter. Netop derfor er det vigtigt, at du vælger afdragsordning ud fra ÅOP.

Derudover kan det også være en god idé at finde det samlede tilbagebetalingsbeløb. Trækker du kreditbeløbet fra dette beløb, vil du nemlig stå tilbage med de samlede omkostninger for aftalen.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvor lang tid kan man afbetale sit el-løbehjul over?

    Det afhænger af den valgte udbyder, men flere steder kan afbetalingen strækkes over 36 måneder. Ønsker du at afdrage i små bidder, er der derfor rig mulighed for dette. Det kræver blot, at du vælger en aftale med lang løbetid.

  • Kan alle købe et el-løbehjul på kredit?

    Hvis du skal købe et el-løbehjul på afbetaling, skal du først kreditvurderes. Bliver det vurderet, at du ikke er kreditværdig, kan det ikke lade sig gøre. Eksempelvis kan du ikke købe på afbetaling, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI.