stoevsuger-paa-afbetaling

Støvsuger på afbetaling

Skal boligen rengøres er det mildest talt praktisk med en god støvsuger, men spørgsmålet er måske nærmere, hvordan den skal købes. Vi giver i dette indlæg en række bud på gennemsigtige afbetalingsløsninger, når støvsugeren købes. Find den model, pris og butik der matcher dit udgangspunkt.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Frishop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lavprishvidevarer logo
Variabel
Gå til forhandler
Skift-Selv-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler

Find en støvsuger på afbetaling

Støvsugere kan fås i mange forskellige prisklasser. Derfor kan en støvsuger sagtens købes til en lav pris. Det er dog sjældent, at det kan betale sig, da pris og kvalitet som regel følges af.

Derfor skal du også overveje din beslutning nøje, før du beslutter at nøjes med en billig støvsuger. De fleste billige modeller har en begrænset sugeevne, hvorfor de ikke er nær så effektive i brug.

Det er dog ikke alle, der har råd til de dyrere modeller, da de nemt kan koste flere tusinde kroner. Heldigvis er der mulighed for at finde finansiering på hos adskillige forhandlere på nettet, hvilket bl.a. kan lade sig gøre i form af en afbetalingsordning.

De mest populære støvsugere lige nu

Mange fordele ved at købe en støvsuger på afbetaling

Hvis du ønsker at købe en støvsuger på afbetaling, bør der ikke herske tvivl om, at der er mange fordele forbundet med det. Netop derfor er det også en af de mest populære former for finansiering på det danske marked.

Hvad dette også vil sige er, at du naturligvis ikke skal tøve med at købe din nye støvsuger på en delbetalingsordning, hvis du har gjort dig overvejelser om dette. Er du i tvivl om, hvilke fordele, der er forbundet med denne beslutning, bør du læse videre herunder.

Du undgår at betale hele prisen på én gang

Den primære fordel ved at købe din nye støvsuger på en delbetalingsordning er, at du undgår at skulle finde det fulde beløb på én gang. I modsætning til et normalt køb eller et fakturakøb, skal du nemlig ikke betale den samlede pris ad en enkelt omgang.

I stedet får du muligheden for at betale retur i små bidder. Hver måned skal du betale et afdrag, indtil du har betalt det samlede tilbagebetalingsbeløb. Derfor er det selvfølgelig med til at gøre det mere overskueligt at købe en ny støvsuger – især hvis du har valgt én, der er højt oppe i pris.

Du kan betale i et tempo, der passer til dig

En af de klare fordele ved at vælge en afbetalingsløsning er, at du kan betale i et tempo, der passer til dig. Når du indgår aftalen, er det nemlig muligt at lave vælge den ønskede løbetid. Det betyder, at du også selv kan afgøre, hvor stor den månedlige ydelse skal være.

Når du skal sammensætte din afbetalingsløsning, er det vigtigt, at du sørger for at gøre det med afsæt i din økonomi. Det betyder, at du skal sikre, at du får lavet en aftale med månedlige afdrag, der har en størrelse, der passer godt til netop din økonomi.

I og med, at du har friheden til selv at lave din aftale, skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde et sted, hvor du kan købe en støvsuger på en afbetalingsordning, der tiltaler dig. Det gør sig gældende, uanset om du foretrækker en kort eller en lang løbetid på aftalen.

Gør købet af en støvsuger mere overskueligt

Hvis du har i sinde at købe en billig støvsuger, er det ikke sikkert, at du har brug for at betale af på den. Hvis du skal købe en støvsuger, der koster 4-5.000 kr., er det dog en anden sag. Her kan det være nødvendigt at betale af, da ikke alle kan finde et sådant beløb i budgettet.

I stedet for at forsøge at skrabe pengene sammen, kan du gøre købet mere overskueligt ved at indgå en afbetalingsordning. Du kan være sikker på, at det bliver mere overskueligt, da du kan betale i små bidder, fremfor at skulle betale et stort tusindbeløb på én gang.

Vil du gerne være sikker på, at du ikke ender med at efterlade et stort hul i dit budget, er det en god idé, at du sørger for at købe din nye støvsuger på afbetaling. Hvis du gør det, skal du nemlig ikke have et stort beløb op af lommen på én gang, men kan derimod dele det op over tid.

Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at alle mener, at det er værd at købe på afbetaling. Hvis du er typen, der foretrækker at betale hele beløbet på én gang, så du ikke længere skal tænke over det, er du bedre stillet ved at vælge et fakturakøb – hvis du overhovedet vil have kredit.

Hvad koster det at købe en støvsuger på kredit?

Mange tror, at det er dyrt at købe på afbetaling. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være. Det kan sagtens lade sig gøre at købe på afbetaling, uden at det koster en mindre formue. Det er især gældende, hvis der er tale om et mindre køb.

Der er dog forskel på, hvor godt de forskellige kreditudbydere tager sig betalt. Flere udbydere kræver end ikke, at du betaler for det, da de i stedet sender regningen til forhandleren. Det betyder også, at det sagtens kan lade sig gøre at indgå en rentefri afbetalingsordning.

Hvis du har overvejet at købe en ny støvsuger på afbetaling, men hidtil har tøvet, fordi du tror, at det er dyrt, så tager du fejl. Det kan sagtens lade sig gøre at foretage et sådant køb på afbetaling, uden at det er dyrt. Derfor er det bestemt også værd at gøre.

Kan alle købe en støvsuger på delbetaling?

Når du skal indgå en kreditaftale, er der en række krav, man som kredittager skal leve op til. Derfor er det heller ikke alle, der kan blive godkendt til en sådan aftale. Heldigvis er kravene både få og milde, hvorfor det er de færreste, der ikke kan købe en støvsuger på afbetaling.

Blandt andet har udbydere som Klarna og ViaBill ikke specielt høje krav, man skal leve op til. Har du hidtil troet, at du ikke kan blive godkendt til en sådan aftale, er der en god chance for, at du tager fejl.

Er du registreret som dårlig betaler i RKI, er det dog ikke muligt at foretage køb på kredit. Det gør sig gældende, hvad enten du ønsker at købe på afbetaling eller fakturakøb. Der er nemlig ikke nogen kreditydere, der er villige til at yde en kredit til en RKI-registreret.

  • Hvor kan jeg købe en støvsuger på afbetaling?

    Vi har listet mere end 10 forskellige butikker, der alle tilbyder en attraktiv afbetalingsløsning på din nye støvsuger. Læs mere omkring de enkelte forhandlere og ikke mindst deres vilkår via vores side: På-afbetaling.dk.

  • Hvor billigt kan jeg købe en støvsuger på afbetaling?

    Der er stor forskel på priserne, når man er på udkig efter en ny støvsuger. For at finde den model der bedst egner sig til dit behov, er det nemmere at lave udelukkelses-metoden. Det er muligt at finde priser til under 99 dkr./mdl.

  • Hvornår kan jeg forvente at modtage min støvsuger?

    Du kan forvente en hurtig levering af støvsugeren. Er det her-og-nu du skal bruge den, kan det være en fordel at vælge én af de forhandlere hvor ekspeditionstiden er lynhurtig. Dette kan du læse mere om her.