Briller-paa-afbetaling

Briller på afbetaling

I dag kan man efterhånden købe det meste på afbetaling – det gælder også briller. Vi har en listet en forhandler der tilbyder denne form for betaling. Du finder mere information omkring betalingsløsningen, ved at klikke dig videre via forhandlerlinket herunder.

Vores anbefaling

Apopro-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Apopro-logo
Variabel
Gå til forhandler

Briller på afbetaling

Det kan være rigtig dyrt at købe briller. Desværre er det dog for de fleste nødvendigt at købe dem. Står du selv i den situation, at du skal købe nye briller, men har du svært ved at finde pengene? I så fald er du nødt til at se dig om efter en form for finansiering.

Heldigvis findes der op til flere former for finansiering på nettet, hvor afbetaling dog er det mest populære valg blandt danskerne. Som følge af den store popularitet, er det i dag også noget, der tilbydes af en lang række danske brilleforhandlere.

Derfor skal du selvfølgelig ikke bekymre dig for, at du er nødt til at gå på kompromis med dit valg af briller, for at sikre, at du kan få dem på afbetaling.

Mest populære briller lige nu:

Hvorfor er køb af briller på afbetaling blevet populært?

Det er bestemt ikke uden grund, at det er blevet populært at købe briller på afbetaling. Derimod er der mange årsager til det. Hvad det selvfølgelig også betyder er, at der er mange positive sider forbundet med at købe dine nye briller på delbetaling.

Har du hidtil været i tvivl om, hvad der er fidusen ved at købe briller (og andet) på afbetaling? I så fald bliver du herunder præsenteret for en række af årsagerne til, at det med tiden er blevet særdeles populært blandt danskerne.

  • Du skal ikke betale hele brillens pris på én gang. Derimod får du mulighed for at betale af over tid. Det foregår du ved, at du hver måned betaler et afdrag, indtil du har betalt for brillerne. Det gør det naturligvis mere overkommeligt at købe briller til flere tusinde kr.
  • Du kan tilpasse betalingen, så den passer til din økonomi. Har du ikke råd til at bruge et stort beløb hver måned, er det muligt at vælge en længere løbetid. Det medfører nemlig, at du også får en mindre ydelse. Omvendt kan du blive hurtigere færdig med at betale af, hvis du vælger en aftale med kort løbetid.
  • Samtidig undgår du også at skulle optage et dyrt lån, for at kunne betale for dine briller. Det er en løsning, som mange vælger, men det frarådes dog på kraftigste vis, da du er markant bedre stillet ved at vælge en afbetalingsordning.

Finder du ovenstående fordele attraktive, er der meget, der tyder på, at dit kommende brillekøb skal klares med en afbetalingsordning. Har du råd til at betale brillernes fulde pris med det samme, er det dog sandsynligvis den mest fordelagtige løsning, da betalingen dermed er klaret.

Mange brilleforhandlere tilbyder delbetaling

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde frem til et stort antal danske forhandlere af briller, der tilbyder deres kunder, at de kan betale af på deres køb.

Derfor skal du selvfølgelig ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en forhandler, der sælger briller i din smag, som samtidig tilbyder afbetaling. Selv de helt store optiker- og brilleforretninger tilbyder afbetaling.

Det er naturligvis også noget, der vidner om, at det er blevet meget populært at købe sine briller på afbetaling. Forhandlerne er nemlig godt klar over, at der er stor efterspørgsel på, og at de risikerer at miste kunder til konkurrenterne, hvis de ikke tilbyder det.

Her skal det selvfølgelig nævnes, at det ikke er forhandlerne selv, der tilbyder denne kredit. Det er derimod en udbyder, de samarbejder med, der står for dette. Køber du dine briller på en dansk webshop, er der en god chance for, at det enten er ViaBill eller Klarna, de samarbejder med.

Er det dyrt at købe sine briller på afbetaling?

Hvis du har i sinde at købe briller på afbetaling, vil du sikkert gerne vide, om du skal forvente, at det bliver dyrt for dig. Det er der rigtig mange, der har en idé om, at det gør, men det er dog slet ikke tilfældet.

Som følge af, at der er kommet mere og mere konkurrence på markedet i løbet af de seneste par år, er de mange udbydere også begyndt at konkurrere på prisen.

Det er selvfølgelig kun fordelagtigt for dig, da det har medført, at der i dag er mange udbydere, der tilbyder køb af briller med rentefri afbetaling, hvorfor omkostningerne forbundet med afbetalingsordningen dermed er enten minimale eller ikkeeksisterende.