Solbriller-paa-afbetaling

Solbriller på afbetaling

Find nye solbriller på afbetaling via én af nedenstående forhandlere. Det kan for nogle give god mening, at købe sine solbriller på afbetaling. Ønsker du en dybere forståelse for dette, kan du  læse vores tekst under de udvalgte butikker.

Vores anbefaling

King-Queens-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
King-Queens-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ditur-logo
Variabel
Gå til forhandler
Qnts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lykkebylykke-logo
Variabel
Gå til forhandler
Bystinewinther-logo
Variabel
Gå til forhandler
Watchfelt-logo
Variabel
Gå til forhandler
cykelpartner-logo
Variabel
Gå til forhandler
Solbriller
Variabel
Gå til forhandler
PerformanceGear-logo
Variabel
Gå til forhandler
Naturebaby-logo
Variabel
Gå til forhandler
Ovellie-logo
Variabel
Gå til forhandler
Parcellet-logo
Variabel
Gå til forhandler
Lillepip
Variabel
Gå til forhandler
Koore-logo
Variabel
Gå til forhandler
Spreeglee-logo
Variabel
Gå til forhandler
Army-star-logo
Variabel
Gå til forhandler

Find den rette solbrille på afbetaling

Solbriller kan fås i rigtig mange prisklasser – fra blot 50 kr. op til adskillige tusinde kroner. Vil man gerne købe et par solbriller fra et anerkendt brand, er det dog sjældent, at det er i den lave ende af prisskalaen, man befinder sig.

Derfor er det ikke alle, der har midlerne, der er krævet, til at udføre et sådant køb. Det betyder dog ikke, at man er nødt til at skrinlægge drømmen om et par nye solbriller. I stedet skal man blot undersøge de forskellige muligheder for finansiering på nettet.

En oplagt løsning er at handle et sted, hvor du kan købe solbriller på afbetaling. Heldigvis er det en mulighed, der tilbydes af et stort antal danske netbutikker, hvoraf mange af dem samarbejder med anerkendte kreditudbydere såsom ViaBill og Klarna.

Har du i lang tid gået med drømmen om et par nye solbriller? Og har du haft svært ved at finde pengene til at realisere drømmen? I så fald bør du undersøge, hvorvidt køb af solbriller på afbetaling er noget for dig.

De mest populære solbriller lige nu

Derfor bør du købe solbriller på afbetaling

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er både fordele og ulemper forbundet med at foretage et køb på afbetaling. Det er naturligvis noget, der gør sig gældende, hvad enten du køber solbriller, tasker eller en ny opvaskemaskine.

Af denne grund er det også vigtigt, at du overvejer nøje, hvorvidt en afbetalingsordning faktisk er den rette form for finansiering for dit vedkommende. Der findes nemlig også andre måder, hvorpå du kan finansiere dit køb af nye solbriller, såfremt dette ønskes.

Er du i tvivl om, hvilke fordele, der er forbundet med at købe dine solbriller på delbetaling, bliver du herunder præsenteret for de mest fremtrædende af slagsen. Ud fra disse bør du også kunne vurdere, hvorvidt det lyder som en passende løsning for dig.

 • Du skal ikke betale hele beløbet på én gang, hvilket er den mest fremtrædende fordel. Når du indgår en sådan aftale med en kreditudbyder, skal du faktisk slet ikke have penge op af lommen i de fleste tilfælde. Derimod får du lov til at klare betalingen i små afdrag hen over en aftalt periode.
 • Når du indgår en sådan aftale, er det muligt at justere på løbetiden. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor lang tid du vil bruge på at betale beløbet retur. På denne måde har du også muligheden for at justere på størrelsen af den månedlige ydelse, da den selvfølgelig reguleres, hvis løbetiden forlænges eller forkortes.
 • Du slipper for at bruge andre finansieringsformer, som kan være dyre og besværligt. Det omfatter blandt andet kviklån, hvilket ellers er en populær løsning blandt danskere, der ønsker at foretage køb på kredit. Kan du undgå at optage sådanne lån, rådes du dog til at gøre det.

Ud fra ovenstående bør du naturligvis kunne vurdere, hvorvidt afbetaling er appellerende for dit vedkommende. Som tidligere angivet, er det ikke alle, der føler sig tiltalt af delbetaling. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at overveje det meget nøje, før du beslutter dig.

Køb på afbetaling stiger i popularitet

Det har været muligt at foretage køb på afbetaling i mange år. Det gør sig også gældende for solbriller, som man også i mange år har kunne købe på afbetaling. Det er dog først i løbet af de seneste år, at det for alvor er blevet populært blandt danskerne.

Det har i flere år været stigende i popularitet, hvorfor flere og flere forhandlere har valgt at tage betalingsmuligheden til sig. I dag er der derfor kun ganske få forhandlere af solbriller, der ikke tilbyder deres kunder, at de kan foretage deres køb på delbetaling.

Det er dog ikke forhandlerne selv, der står for at yde denne kredit. De indgår derimod aftaler med kreditudbydere, som står for at yde selve kreditten. Der findes et hav af disse aktører på det danske marked, men det er i særdeleshed ViaBill og Klarna, der er fremtrædende på det danske marked.

At det er blevet mere populært at indgå sådanne aftaler, er kun en fordel for dig, der overvejer at gøre det selv. Det har nemlig medført, at konkurrencen blandt kreditudbyderne er blevet større, hvorfor priserne er blevet bedre. Derfor er det i dag ikke dyrt at foretage et sådant køb.

Der er rigtig mange, der tror, at det fortsat er dyrt, fordi der er høje renter og store gebyrer forbundet med det. Faktum er dog, at det ikke gør sig gældende. Faktisk er der flere udbydere, der tilbyder både rente- og gebyrfri afbetaling – også i forbindelse med køb af nye solbriller. Dette gælder også hvis du skal have din ferie på afbetaling, det kan nemlig også lade sig gøre uden gebyrer.

Kan alle købe solbriller på kredit?

Desværre er det ikke alle, der kan købe solbriller på kredit. Det skyldes, at man som kredittager skal leve op til en række krav. Heldigvis er der tale om både få og milde krav, hvorfor det er de færreste, der ikke kan blive godkendt, når de ansøger om at købe solbriller på afbetaling.

Som angivet herover, er det særligt ViaBill og Klarna, der bliver anvendt af danske netbutikker. Fælles for dem begge er, at de ikke stiller hverken mange eller høje krav til forbrugerne. Derfor er der også gode chancer for, at du kan blive godkendt af en af de to aktører.

Som udgangspunkt kræver det faktisk blot, at du har en indkomst, der kan bære betalingen af den månedlige ydelse. Selvfølgelig skal indkomsten også kunne dække dine øvrige udgifter, hvilket der tages højde for, når der udføres en kreditvurdering af dig.

RKI er en stopklods

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI (Ribers Kredit Information), er det desværre ikke muligt at optage kredit. Derfor er det hverken muligt at købe dine solbriller på afbetaling eller som et fakturakøb.

Hvis du står i RKI, er du automatisk diskvalificeret, når du sender en ansøgning til en kreditudbyder. Det gør sig gældende, hvad enten du foretager et køb på få hundrede kroner eller mange tusinde kroner. Derfor er det ikke til at komme udenom, at du som RKI-registreret ikke kan få din ansøgning godkendt.

 • Hvor kan jeg købe solbriller på afbetaling?

  Der findes nogle anerkendte forhandlere i Danmark, der tilbyder køb af solbriller på afbetaling. Disse har vi listet på denne side, hvor du blandt andet finder solbriller fra populære brands som: Black Rebel, Skøn Copenhagen, NA-KD m.fl.

 • Hvor billigt kan jeg købe solbriller på afbetaling?

  Der findes solbriller i forskellige prisklasser, men flere af modellerne starter fra 20 dkr./mdl., hvilket gør at de fleste kan være med. Disse priser er helt uden renter og gebyrer, hvorfor det bliver et yderst fornuftigt valg.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage mine solbriller?

  Du kan forvente dag-til-dag levering på flere af brillerne. Du kan læse de nøjagtige leveringsbetingelser på den enkelte forhandler, ved at klike dig videre på vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.