boernepengekredit

Børnepengekredit

Børnepengekredit gør det muligt for dig at købe tøj eller andet udstyr til din baby/barn, og først betale når du får børnepenge.

Filtrer forhandlereFritekst søgning

Sovedyret
Smartkidz
Minijacobi
Luksustrolden
Loukrudt
Babyshower
Kids-world
Luksusbaby
Hør mere i videoen herunder

Børnepengekredit

Børnepengekredit er en service, der tilbydes af en række danske webshops Det er en service, der muliggør, at du kan gennemføre dit køb nu, men udskyder din betaling. Formålet er, at du kan udskyde din betaling, indtil du får udbetalt børnepenge næste gang.

I nogle tilfælde er det en gratis service, mens det i andre tilfælde koster et gebyr. Det er forskelligt fra webshop til webshop, hvorfor det er en god idé at holde øje med det. Kan du handle hos en webshop, hvor du ikke skal betale for kredit, er det nemlig værd at foretrække.

Hvor kan man handle med børnepengekredit?

Der findes en lang række danske webshops, der tilbyder, at du kan betale med børnepenge. Det er dog primært webshops, der har fokus på salg af legetøj, børnetøj eller børneudstyr. Derfor vil du hovedsageligt opleve, at det er i disse webshops, du kan få børnepengekredit.

I denne forbindelse er det dog værd at nævne, at det bestemt ikke er alle webshops, der sælger førnævnte vare, der tilbyder det. Har du et ønske om at betale med børnepenge, er du derfor nødt til at vælge ud fra dette. Det er nemlig ikke en garanti, at det er en mulighed.

Heldigvis er der mange webshops, der ved, at det er noget, der er stor efterspørgsel på. Det er en klar fordel for dig som forbruger, da det betyder, at der er mange, der har taget det til sig. Har du besluttet dig for at købe på kredit, skal du derfor ikke tvivle på, om det kan lade sig gøre.

Fordele ved børnepengekredit

Der bør ikke herske tvivl om, at der er mange fordele ved at købe på kredit. Derfor er det selvfølgelig også gældende, hvis du kan bruge børnepengekredit. Til trods for, at det har været muligt i mange år, er det dog ikke alle, der er bekendt med fordelene.

Har du gjort dig tanker om at betale med børnepenge? Men er du ikke helt overbevist? I så fald bør du læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de fordele, der er forbundet med det.

 • Du behøver ikke at vente med at købe, hvad du skal bruge til dit barn eller dine børn. Når du køber på denne måde, får du nemlig blot udskudt betalingen. Det vil sige, at din ordre vil blive fremsendt, som hvis du havde betalt for den med det samme.
 • Du kan skrue op for dit budget, da du ikke er afhængig af, hvad du har til rådighed på din konto. Da du først skal betale, når der lander børnepenge, ved du også, hvad du har til rådighed. Du er nemlig næppe i tvivl om, hvad du får udbetalt i børnepenge.
 • Du kan slå til, hvis du støder på et godt tilbud. Dermed behøver du ikke at ærgre dig over, at du er gået glip af et tilbud. Selvom du først betaler senere, vil du nemlig fortsat få det eller de bestilte produkter til nedsat pris.

Hvad får man i børnepenge?

Overvejer du at købe på børnepengekredit, bør du først sætte dig ind i, hvad du får udbetalt i børnepenge. Dermed er du sikker på, at du ikke bruger flere penge, end du får udbetalt. Det er vigtigt, at du sørger for dette, da du ellers risikerer at gældsætte dig selv.

Herunder kan du se et skema over, hvad man i 2023 får udbetalt i børnepenge:

0-2 årige: 4.653 kr. pr kvartal (børnefamilieydelse)
3-6 årige: 3.681 kr. pr. kvartal (børnefamilieydelse)
7-14 årige: 2.898 kr. pr. kvartal (børnefamilieydelse)
15-17 årige: 2.898 kr. pr. kvartal (ungeydelse)

Kilde: Tildenlille.dk (børnepenge)

Børnepenge bliver altid udbetalt hvert kvartal, og bliver udbetalt på faste datoer. De udbetalt på følgende datoer:

 • januar
 • april
 • juli
 • oktober

Såfremt det skulle vise sig, at den 20. er en lørdag, søndag eller helligdag, udbetales pengene før. I et sådant tilfælde vil du få dine børnepenge udbetalt den sidste hverdag inden. Er den 20. januar f.eks. en søndag, vil du få pengene fredag den 18. januar.

Hvornår trækkes pengene ved børnepengekredit?

Når du vælger at købe noget på børnepengekredit, vil pengene som regel blive trukket, når du får børnepenge næste gang. Køber du derfor noget i løbet af december, vil pengene for dette køb blive trukket den 20. januar.

Det gør sig gældende for de fleste webshops, der tilbyder dette. Flere af dem vælger dog at gå skridtet videre. Det betyder, at du har mulighed for udskyde betalingen i to kvartaler. Det betyder, at du faktisk får omtrent to måneders kredit.

Hvis du vil have mest mulig kredit, skal du derfor gå efter en af de webshops, der tilbyder dette. Det er dog vigtigt, at du er klar over, at det kun er et fåtal, der kan tilbyde dette. Hertil er det også meget normalt, at man skal betale en form for gebyr, hvis man vil have lang kredit.

Hvad koster det at betale med børnepenge?

Beslutter du dig for at udnytte en børnepengekredit, skal du være opmærksom på, hvad det koster. Det er nemlig ikke ens alle steder. Hos de fleste udbydere er det gratis, men det er ikke altid tilfældet. Det er det særligt ikke, hvis du vil have to kvartalers kredit.

Det er dog sjældent, at det ikke vil kunne betale sig at betale med børnepenge. Hvis det ikke koster dig noget, løber du nemlig ikke nogen risiko ved det. Det er blot vigtigt, at du sikrer, at du har pengene til rådighed, når betalingen skal falde.

 • Hvorfor giver børnepengekredit god mening?

  I og med, at du sjældent skal betale for en børnepengekredit, giver det god mening at udnytte det. Du får nemlig en lang kredit, uden at skulle betale for det, hvorfor det ofte godt kan betale sig at bruge.

 • Hvilke webshops tilbyder betaling med børnepenge?

  Det er ikke alle webshops, der har valgt at tilbyde deres kunder, at de kan betale med børnepenge. Mange har dog. Det er dog primært webshops, der sælger produkter til børn, der har dette. Det gælder webshops, der sælger legetøj, børnetøj og deslige.