Seng

Seng på afbetaling

Det kan give rigtig god mening at købe en seng på afbetaling, men hvor finder man lige den rette forhandler? Dette har vi gjort nemt for dig, og har herunder listet en række butikker der tilbyder denne betalingsløsning.

Vores anbefaling

Sengefabrikken-logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Ilva-logo
Variabel
Gå til forhandler
Myhome-logo
Variabel
Gå til forhandler
Sengefabrikken-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
XL-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Naturebaby-logo
Variabel
Gå til forhandler
Es-furniture-logo
Variabel
Gå til forhandler

Seng på afbetaling

Det er ikke billigt at købe en god seng. Det er du sandsynligvis også godt klar over. Skal du have en god seng, er det slet ikke utænkeligt, at den koster mellem 20.000 og 30.000 kr. I mange tilfælde kan den endda koste betydeligt mere.

Derfor er det heller ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at købe en sådan seng kontant. Heldigvis er det heller ikke en nødvendighed, da der findes flere former for finansiering, der kan tages i brug i forbindelse med sengekøbet.

Blandt disse finansieringsmuligheder, finder man bl.a. afbetaling. Det er den mest populære løsning, da det muliggør, at køberen kan betale sengens pris i mindre bidder. Fakturakøb er også en mulighed, men er ikke nær så populært blandt danskerne.

Afbetaling gør købet af en ny seng mere overskueligt

Som angivet herover, er det ikke alle, der har råd til at betale et højt tusindbeløb for en ny seng. Mange af dem, der ikke har det, er af den opfattelse, at de ikke kan få en ny seng. Heldigvis er det dog ikke tilfældet.

Hvis ikke man kan betale sengens totale pris på én gang, er der mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder, ved at indgå en afbetalingsordning. Det er en populær løsning, som mange danskere benytter sig af, da det gør købet mere overskueligt.

I stedet for at betale den samlede pris på én gang, vælger man i stedet at betale af over tid. Hver måned betales der et fast afdrag, indtil det samlede tilbagebetalingsbeløb er betalt. Det er selvfølgelig dette, der medfører, at dit køb af en ny seng bliver mere overkommeligt.

Har du i lang tid haft en drøm om at købe en ny seng, men har du haft svært ved at finde pengene? I så fald bør der ingen tvivl herske om, at dette er en løsning, der kan være værd at se på. Det er i hvert fald en glimrende løsning, der bliver brugt af mange tusinde danskere.

Køb af seng på kredit: Bør man vælge fakturakøb eller afbetaling?

Ønsker du at købe en seng på kredit, er der flere muligheder. Som angivet tidligere, er det dog afbetaling, der er den mest populære løsning. Derfor er det også den løsning, der vælges af de fleste, der har et ønske om at købe sig en ny seng på kredit.

Til trods for, at afbetaling er den mest populære løsning, er det ikke ensbetydende med, at det er den rette for dig. Fakturakøb er også værd at fremhæve som en potentiel løsning, da det muliggør, at du kan udskyde den samlede betaling til en fastsat dato i fremtiden.

Er du i tvivl om, hvilken af de to løsninger, der er den rette for dit vedkommende, bør du læse med herunder, hvor du bliver præsenteret for en nærmere forklaring af begge dele.

Afbetaling

Når du køber din seng på afbetaling, skal du ikke betale det fulde beløb på én gang. I stedet kan du dele betalingen op i mindre bidder, som du får lov at betale over tid. Der er stor forskel på, hvor lang løbetid, der er på aftalerne, da man selv kan vælge, hvor lang tid, man vil betale af over.

Det er dog ikke alle udbydere, der giver deres kunder lige mange muligheder i denne forbindelse. I de fleste tilfælde er det dog muligt at vælge mellem 6, 12, 24 eller 36 måneder. Derfor handler det blot om at vælge, hvad du foretrækker, og hvad der passer til din økonomi.

Fakturakøb

Ønsker du ikke at betale af over tid, er der også andre former for finansiering, der kan bruges. Her er det dog især værd at nævne et fakturakøb. Det er dog ikke noget for alle, da du ikke kan betale af i små bidder, men kan derimod blot udskyde den fulde betaling til et senere tidspunkt, der passer dig bedre.

Derfor er det heller ikke noget for alle, da de fleste, der har et ønske om at købe en seng på kredit, vil gerne have muligheden for at betale af over tid. Vil du bare gerne udskyde betalingen til et senere tidspunkt, så er det dog et fakturakøb, der er den rette løsning for dig.

Hvad koster det at købe en seng på delbetaling?

Når du køber en seng på afbetaling, er der selvfølgelig omkostninger forbundet med købet. Det er ikke ensbetydende med, at det er dyrt at købe en seng på delbetaling, men du bør dog være opmærksom på, at der som regel er udgifter forbundet med at købe en seng på afbetaling.

Det er svært at sige, hvor meget det vil koste, da det er noget, der varierer meget fra udbyder til udbyder. Udbydere som ViaBill og Klarna er blandt andet kendt for at tilbyde rentefri afbetaling. Det er dog ofte kun op til et vist beløb. Skal du købe en meget dyr seng, er det ikke sikkert, at rentefri afbetaling er en mulighed.

Af denne grund er det også uhyre vigtigt, at du sørger for at undersøge dine muligheder, hvis du har planer om at købe en seng på afbetaling. Der er nemlig stor forskel på, hvor godt de forskellige udbydere tager sig betalt, når de skal tilbyde en sådan kreditaftale.

Har du svært ved at find de penge, der er brug for, hvis du skal købe en ny seng, er afbetaling dog den bedste mulighed. Derfor har de fleste heller ikke et problem med at betale en smule for at få tilbudt en afbetalingsordning i forbindelse med købet af en ny seng.

Få råd til en bedre seng

En anden fordel ved at købe en seng på afbetaling er, at du kan få råd til en bedre seng. Har du ikke det store beløb til rådighed til købet af en ny seng, er det ikke sikkert, at du har synderligt mange forskellige muligheder at vælge mellem.

Beslutter du dig i stedet for at købe din nye seng på afbetaling, så er det en helt anden sag. Her har du nemlig rig mulighed for at købe en seng, der harmonerer godt med dine ønsker og præferencer. Det er også gældende, selvom der er tale om en meget dyr seng.

Har du eksempelvis altid drømt om at eje en elevationsseng, men har du svært ved at finde midlerne til det? I så fald er det ikke et billigt køb. Derfor skal du være indstillet på, at det koster, hvis du vil være sikker på, at du får fingrene i en god seng.

Når du betaler det fulde beløb i små bidder, er det mere overskueligt at betale for en dyr seng. Beslutter du dig eksempelvis for at købe en seng til 20.000 kr., som du betaler af over 36 måneder, vil du skulle betale i omegnen af 550-600 kr. i måneden.

Du kan selvfølgelig også finde andre møbler på afbetaling – det kunne f.eks. være en ny sofa, som også kan findes på en rentefri model.

Kan alle købe en seng på afbetaling?

Skal du købe en seng på afbetaling, skal du selvfølgelig kunne godkendes til kreditaftalen. Der er en række mindre krav, du skal leve op til, for at blive godkendt, hvorfor de fleste kan få lov til at købe en ny seng med en afbetalingsordning.

I og med, at der er krav, man som kredittager skal leve op til, er det dog ikke alle, der har denne mulighed. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad de stiller af krav, men i de fleste tilfælde er der tale om milde krav – fx er det et meget normalt krav, at du har en fast indkomst, der kan betale den månedlige ydelse.

Det er dog et krav hos alle udbydere, at du ikke er registreret i RKI. Er du det, bliver du helt automatisk afvist hos enhver udbyder.

  • Hvor kan jeg købe en seng på afbetaling?

    Der findes rigtig mange forhandlere som tilbyder at finansiere din seng på en afbetalingsordning. Vi har på vores samlet de bedste, hvor flere af den endda tilbyder rentefri finansiering af din nye seng.

  • Hvor billigt kan jeg få en seng på afbetaling?

    Den månedlige pris varierer efter prisen på sengen, men ligeledes hvor lang løbetid du vælger. Du kan vælge løbetider mellem 12 og 36 måneder, du kan se de forskellige muligheder ved at klikke dig videre til vores side, hvor vi har samlet en række forhandlere.

  • Betyder afbetaling noget for leveringen?

    Afbetalingsordningen har intet at sige for hvornår din seng kan blive leveret. Den bliver leveret som hvis du betalte hele beløbet af en gang, så du kan altså med andre ord forvente at få din seng rigtig hurtigt efter at du har bestilt den.