boernetoej

Børnetøj på afbetaling

Det er ikke hemmelighed, at det er dyrt at købe børnetøj. Dette er især tilfældet i barnets første levetid, hvor der ofte er behov for udskiftning. Derfor har mange forældre svært ved at finde råderum i økonomien til at købe nyt og lækkert børnetøj.

Vores anbefaling

Babysam
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Babysam
Variabel
Gå til forhandler
Babyshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
mammashop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Børnetøj
Variabel
Gå til forhandler
Naturebaby-logo
Variabel
Gå til forhandler
Luksusleg-logo
Variabel
Gå til forhandler
Jollyroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
Vierboern-logo
Variabel
Gå til forhandler
Luksusbaby
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Børnetøj på afbetaling

Heldigvis er der råd for dette, da man faktisk ikke er tvunget til at betale for tøjet med det samme. I stedet for at betale kontant, kan man nemlig købe børnetøj på afbetaling. Det betyder, at købet gennemføres nu, men selve betalingen bliver klaret i små bidder over tid. Vælg dine forhandler med omhu, så du trygt kommer i mål med dit køb af børnetøj. (Kilde: Tildenlille.dk.)

Derfor skal du købe børnetøj på afbetaling

Der er adskillige fordele forbundet med at købe børnetøj på afbetaling. Til trods for, at der er det, er det ikke ensbetydende med, at det er det rette for alle. Inden du kaster dig ud i det, er det derfor vigtigt, at du overvejer nøje, om det er den rette løsning.

Er du i tvivl, hvilke fordele, der er forbundet med køb på afbetaling, bør du læse med herunder:

  • En af de klare fordele er, at du kan købe børnetøj, selvom du ikke har råd til at betale her og nu. Det er ikke altid, at det er nemt at finde pengene til formålet, men med afbetaling er det intet problem. Her får du nemlig lov til at betale af i små bidder.
  • Når du køber på afbetaling, kan du også betale af i dit eget tempo. Som regel vil du nemlig få mulighed for at vælge den løbetid, du ønsker. Med andre ord, så kan du også selv regulere, hvor meget, du vil betale af med hver måned. Jo længere løbetid, du vælger, jo mindre betaler du nemlig pr. måned.
  • Køb af børnetøj på afbetaling vil også betyde, at du ikke er begrænset i forhold til, hvilket tøj, du kan købe. Da du kan klare betalingen over tid, kan du f.eks. roligt købe en jakke eller et par vinterstøvle, der er en tand dyrere end forventet.

Inden du kaster dig ud i at købe børnetøj på afbetaling, er det vigtigt, at du sikrer, at din økonomi kan bære det. Selvom det ikke altid er et stort beløb, der skal betales pr. måned, skal du sikre, at du rent faktisk har plads til det.

Ender det med, at du ikke kan betale dine afdrag, kan det nemlig vise sig at blive en dyr affære. Selvom du har valgt en rentefri afbetaling, vil du blive pålagt både renter og gebyrer ved for sen betaling. Derfor er det afgørende, at du ikke er i tvivl om, at din økonomi kan bære de månedlige afdrag.

Det er udbredt at købe børnetøj på afbetaling

Har du gjort dig tanker om at købe børnetøj på kredit, er du bestemt ikke ene om det. Det er nemlig noget, der er blevet meget udbredt i løbet af de seneste år. Det er selvfølgelig mange grunde til, men det skyldes særligt, at det kan give mere luft i økonomien.

Når man har fået barn, er der nemlig pludselig en lang række udgifter, der skal betales. Ikke alle har en økonomi, der gør, at de har nemt ved at betale disse. Derfor vælger mange forældre at prioritere at skabe mere luft i deres økonomi, ved at foretage en række køb på afbetaling.

Det vil sige, at det ikke kun er i tilfælde af, at man ikke har råd til at købe tøjet, at afbetaling kan vise sig at være en god løsning. Det kan også blot handle om, at man ikke ønsker at udhule sin økonomi, så man ikke har mulighed for at foretage andre køb.

Hvor kan man købe børnetøj på kredit?

I takt med, at det er blevet mere populært at købe børnetøj på afbetaling, har flere webshops også taget det til sig. Det betyder, at du som kunde har mulighed for at handle hos et bredt spektrum af danske forhandlere, selvom det er et krav, at du kan købe på afbetaling.

Hvad det også betyder er, at du ikke vil være begrænset i forhold til, hvilket tøj, du kan købe til dit barn. Har du f.eks. konkrete ønsker i forhold til brands, materialer og deslige, vil du ikke opleve, at du er afskåret fra dette, hvis du vil købe på afbetaling.

Skal du vurdere, hvorvidt en given webshop sælger på afbetaling, bør du holde øje med logoer fra kendte udbydere af dette. Det kan f.eks. være Klarna, Qliro eller ViaBill, som er de mest populære. Logoer e.l. finder du ofte på en produktside eller i bunden af alle sider.

Kan alle købe børnetøj på afbetaling?

Overvejer du at købe børnetøj på afbetaling? Inden du kan få lov til dette, er det dog et krav, at du bliver kreditvurderet. Hvis det blive vurderet, at du ikke er kreditværdig, vil du ikke kunne foretage et køb på afbetaling.

I denne forbindelse bliver der set nærmere på en lang række ting. Blandt andet bliver det undersøgt, om du er registreret som dårlig betaler i RKI. Hvis du er det, vil du ikke have mulighed for at købe på kredit, da det vil være for stor en risiko for kreditgiver.

Hertil vil det ofte også være et krav, at du har en dokumenterbar indkomst, der kan give kreditgiver sikkerhed for, at du har råd til at betale dine afdrag. Slutteligt er det et krav, at du har dansk bopæl, og at du kan underskrive kreditaftalen med NemID eller MitID.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvilket børnetøj kan købes på afbetaling?

    Alle former for børnetøj kan købes på afbetaling. Uanset hvad du har af ønsker, kan du derfor få dem dækket. At du køber på afbetaling, vil derfor ikke være med til at sætte en begrænsninger for dine valgmuligheder.

  • Hvad koster det at købe børnetøj på afbetaling?

    Det er svært at give et konkret svar på, da det varierer meget fra udbyder til udbyder. Ofte kan det dog gøres til en lav pris, da afbetalingen kan være rentefri. Dermed vil det ikke koste det store for dig.