barnevogn-paa-afbetaling

Barnevogn på afbetaling

En barnevogn kan være et større køb, men utrolig svær at undvære. Netop derfor giver det mening, at vælge at dele sin betaling op, for at få lidt mere luft i budgettet til at finde den barnevogn man ønsker. Se hvor det er muligt at finde en barnevogn på afbetaling herunder.

Vores anbefaling

Babysam
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Babysam
Variabel
Gå til forhandler
Babyshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Naturebaby-logo
Variabel
Gå til forhandler
Jollyroom-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Barnevogn på afbetaling

Som nybagte forældre, er der mange ting, der skal købes. Derfor kan det være svært at finde penge til det hele. Er det en situation, du kan genkende, og er du nået til at skulle købe en barnevogn? I så fald kan du overveje at finde en form for finansiering til købet.

Har du overvejet dette, kan du glæde dig over, at mulighederne er mange. Den mest populære løsning er afbetaling, hvor du hver måned betaler et afdrag, indtil du har betalt barnevognens fulde pris. En anden mulighed er fakturakøb, hvor du blot udskyder den fulde betaling til et senere tidspunkt.

Der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor du blot skal fokusere på at udvælge den form for finansiering, som du finder mest tiltalende.

Mest populære barnevogne lige nu:

Mange fordele ved at købe barnevogn på afbetaling

Har du gjort dig tanker om at købe en ny barnevogn på afbetaling? Hvis ja, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er både fordele og ulemper ved det. Derfor er det heller ikke sikkert, at det er den bedste løsning for dit vedkommende.

Som angivet herover, er fakturakøb nemlig også en mulighed for at købe barnevogn på kredit. Hvis det handler om, at du har et ønske om at dele din betaling op i mindre bidder, er det selvfølgelig delbetaling, der er den rette løsning.

Er du i tvivl om, hvilke fordele, der er forbundet med at vælge en sådan løsning, bør du læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de mest fremtrædende fordele ved at købe en barnevogn på delbetaling.

 • Først og fremmest slipper du for at betale det fulde beløb på én gang. Det er selvfølgelig en fordel for mange, da en barnevogn kan koste mange tusinde kroner, hvilket ikke alle kan finde penge til. Derfor er det rart at kunne dele betalingen op i mindre bidder i stedet for.
 • Når du indgår en sådan aftale, kan du også selv sammensætte den. Det vil sige, at det er muligt at sammensætte en aftale, så den passer til din økonomi. Med andre ord, kan du selv bestemme, om du vil betale et stort eller lille beløb hver måned.
 • Du undgår at betale i dyre domme for andre former for finansiering, hvilket fx kan være kviklån, som også er et populært valg. Det er dog ikke billigt at optage et sådant lån, hvorfor det ikke just er noget, der kan anbefales.

Ud fra fordelene herover, bør du kunne vurdere, hvorvidt du ønsker at købe en barnevogn med en afbetalingsordning. Som der også er givet udtryk for før, er det ikke noget alle, da mange blot har et ønske om at udsætte den fulde betaling til et senere tidspunkt.

Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at de fleste vælger delbetaling. Det er der flere årsager til, men for de fleste handler det om, at de har et ønske om at betale af i små bidder. Vil du også gerne det, så er det selvfølgelig delbetaling, der er det rette valg for dig.

Kan man købe alle barnevogne på delbetaling?

Leder du efter en ny barnevogn, har du sikkert udset dig en eller få specifikke modeller. Derfor vil du gerne sikre, at det faktisk er muligt at købe disse modeller på delbetaling. Det er dog næppe noget, du skal være i tvivl om.

I og med, at det er en af de mest populære betalingsløsninger på det danske marked, tilbyder de fleste forhandlere af barnevogne, at deres kunder kan købe på afbetaling. Som følge af dette, er det også de færreste barnevogne, der ikke kan købes på afbetaling.

Hvis du har planer om at købe en barnevogn på delbetaling, skal du derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du har muligheden for at købe den model, du har udset dig. Det er en af fordelene ved, at det i løbet af de senere år er blevet mere og mere populært at foretage sådanne køb på delbetaling.

For blot ganske få år siden, var det ikke nær så udbredt. Derfor var det heller ikke alle netbutikker, der tilbød det. Som en direkte følge heraf, var der også et mindre udvalg at vælge mellem, hvis man havde indstillet sig på, at man ville købe en barnevogn på delbetaling.

Du kan gøre dit køb af barnevogn mere overskueligt

Det kan være dyrt at købe en barnevogn. I mange tilfælde koster de faktisk adskillige tusinde kroner. Derfor er det heller ikke alle, der er så heldige, at de kan finde pengene til et sådant køb. Selvom man ikke kan det, er man dog nødt til at foretage købet, da det er vitalt for dit barn.

Heldigvis er der rig mulighed for at finde finansiering hos de danske forhandlere. Beslutter du dig for, at dit køb skal foretages på delbetaling, skal der ikke være nogen tvivl om, at det er værd at fremhæve, at det gør dit køb langt mere overskueligt.

I og med, at du får lov til at betale den fulde pris over tid, er det ikke helt så uoverskueligt at skulle finde pengene. Ofte skal du betale hvert afdrag på den første hverdag i måneden. Det betyder selvfølgelig også, at du ikke har nået at bruge pengene på noget andet, før betalingen skal falde.

Ydermere vil du i de fleste tilfælde skulle betale via enten kortbetaling eller PBS. Derfor bliver hvert afdrag blot trukket helt automatisk, hvorfor du slet ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du når at få betalt for barnevognen.

Du kan også på paa-afbetaling.dk se forhandlere, som tilbyder autostole på afbetaling.

Det er ikke noget for alle

På trods af, at der er et utal af fordele forbundet med at købe en barnevogn (eller et andet dyrt produkt) på afbetaling, er det ikke noget for alle. Det er nemlig ikke alle, der bryder sig om at skulle forpligtige sig til at betale et fast afdrag hver måned.

Hvis du er en af dem, der gerne vil undgå dette, men alligevel ønsker at købe en barnevogn på kredit, er et fakturakøb måske noget for dig. Her udskyder du nemlig blot den fulde betaling til et senere tidspunkt. Det udbydes blandt andet af Klarna og af ViaBill på det danske marked.

 • Hvor kan jeg købe en barnevogn på afbetaling?

  Vi har listet udvalgte danske butikker, der tilbyder at man kan købe en barnevogn på afbetaling. Du kan se mere til forhandlerne via vores hjemmeside: På-afbetaling.dk.

 • Hvor billigt kan jeg købe en barnevogn på afbetaling?

  Prisen på barnevognene varierer afhængig af hvilken model du er på udkig efter, men det er muligt at finde en løsning hvor du kan slippe afdrag og renter. Dette kan du læse mere om på den enkelte forhandlers hjemmeside.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min barnevogn?

  Skal du bruge en barnevogn her-og-nu, kan du være helt rolig. Der er hurtig leveringstid på barnevogne, også hvis du vælger at købe den på afbetaling.