Fryser-paa-afbetaling

Fryser på afbetaling

Er det på tide med en ny fryser, eller er den nuværende stået af, hvilket måske gør at du står og skal bruge en fryser her-og-nu. Her kan afbetaling måske give mening for dig. Find de udvalgte forhandlere og ikke mindst priserne på de forskellige frysere via nedenstående links.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler

Planer om en ny fryser på afbetaling

Hvis du har planer om at købe en ny fryser, har du sandsynligvis allerede kigget på, hvad markedet har at byde på. Derfor har du sikkert også observeret, at de fås i mange prisklasser, men det er dog sjældent, at de er specielt billige.

I og med, at det ofte koster mange tusinde kroner at købe en ny fryser, er det ikke alle, der har råd til at betale produktets fulde pris. Heldigvis er det ikke ensbetydende med, at det ikke kan lade sig gøre at anskaffe sig en ny fryser.

Mange forhandlere tilbyder nemlig diverse former for finansiering ved køb af hvidevarer – og dermed også i forbindelse med købet af en ny fryser. Den mest udbredte af slagsen, er de såkaldte af- eller delbetalingsordninger, hvor man betaler af over tid. Du kan som sagt finde mange hvidevarer på afbetaling. På siden her, kan du finde mere information om både køleskabe, opvaskemaskine mv.

Mest populære frysere lige nu:

Mange fordele ved køb af fryser på afbetaling

Overvejer du at købe en ny fryser, men har du ikke midlerne til at betale den fulde pris på én gang, er en sådan ordning derfor en glimrende løsning. Der er nemlig flere fordele forbundet med at indgå en afbetalingsordning, når man foretager et køb af denne kaliber.

Er afbetaling nyt land for dig, er det ikke sikkert, at du er bekendt med de fordele, der er forbundet med en sådan løsning. Heldigvis er det noget, du kan læse mere om herunder, hvor en række af de mest fremtrædende fordele bliver beskrevet.

1. Du slipper for at betale det totale beløb på én gang

Den primære fordel er, at du undgår at betale det totale beløb én gang. I og med, at beløbet sjældent er i den lave ende, kan det være svært at finde de penge, der skal til. Derfor er det for mange en nødvendighed at undgå dette, hvis købet skal kunne lade sig gøre.

Selv hvis pengene på kontoen rækker, er det rart at undgå at betale det fulde beløb på én gang. Du undgår nemlig, at der efterlades et stort hul i budgettet, fordi du har brugt adskillige tusinde kroner på købet af en ny fryser.

Det er naturligvis ikke noget, der er af lige så stor betydning, hvis du har valgt en fryser til 1.500 kr., som hvis den har en pris på eksempelvis 5.000 kr.

2. Du kan betale af i et tempo, der passer til din økonomi

Når du indgår en afbetalingsordning, skal du ikke betale hele beløbet på en gang, men kan derimod betale af med et afdrag hver måned, indtil beløbet er betalt. Typisk har du selv mulighed for at tilpasse din afbetalingsordning, så den passer til din økonomi.

Ved indgåelse af aftalen kan du nemlig justere på løbetiden. Det vil sige, at du selv kan vælge, hvor lang tid du vil betale af på aftalen i. Jo længere en løbetid du vælger, desto mindre er den månedlige ydelse selvfølgelig.

Derved kan du selv sammensætte en aftale, der passer til din økonomi. I denne forbindelse er det også vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig løsning, da du skal være sikker på, at du faktisk har råd til at betale den månedlige ydelse.

Der findes andre muligheder for køb på kredit

Afbetaling er ganske vist den mest populære form for kredit, men det er dog langt fra den eneste. Har du ikke lyst til at betale af over en længere periode, er det ikke ensbetydende med, at det ikke er muligt at købe din nye fryser på kredit.

Blandt andet er der også rigtig mange udbydere, der tilbyder fakturakøb. Det betyder, at du gennemfører din ordre som normalt, men efter betaling modtager du en faktura. På denne faktura er der påført en betalingsdato, hvor du skal betale det fulde beløb.

Du får selv mulighed for at vælge, hvor lang en kredittid du vil have, men du skal naturligvis være opmærksom på, at en længere kredittid også er dyrere. Ligeledes skal du være opmærksom på, at du ikke kan betale af, men derimod skal betale det fulde beløb på én gang.

Hvis du har planer om at købe en fryser på kredit, men gerne vil undgå at skulle betale afdrag hver måned, er dette en god måde at gøre det på. Det er dog en løsning, der rent faktisk kræver, at du på et tidspunkt i fremtiden har råd til at betale fryserens fulde pris på én gang.

Hvad koster det at købe en fryser på kredit?

Det er svært at give et konkret svar på dette, da der er mange kreditudbydere på markedet. Derudover er der også stor forskel på de forskellige aftaler. Én ting er, at der er forskel på bl.a. fakturakøb og afbetaling, men der er også forskel på de forskellige afbetalingsordninger.

Mange tror dog, at det er for dyrt at købe hvidevarer på kredit, til at det kan betale sig at gøre. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er tilfældet. Det kan sagtens lade sig gøre at foretage et køb på kredit, uden at betale i dyre domme for det.

Den stigende konkurrence mellem de forskellige kreditudbydere har nemlig medført, at det er blevet lettere at indgå kreditaftaler til gode priser. Nogle af dem, der bryster sig af gode priser på kreditaftaler, er ViaBill og Klarna, der også er blandt de største aktører.

Vigtigt at du undersøger aftalen, før du accepterer

Selvom det sjældent er specielt omkostningsfyldt at købe en fryser på afbetaling eller anden form for kredit, er det vigtigt, at du nærlæser aftalen, før du accepterer den. Der kan nemlig være skjulte gebyrer mv., hvorfor det er vigtigt, at du undgår sådanne aftaler.

I mange tilfælde er det dog muligt at indgå en rentefri afbetalingsordning. Det vil sige, at du ikke skal betale rente af det beløb, du “låner”. Det er dog vigtigt, at du ikke tror, at det nødvendigvis er ensbetydende med, at det er gratis at indgå en sådan aftale.

Der kan nemlig være andre udgifter forbundet med aftalen. Det kan være alt fra etableringsgebyr til månedlige PBS-gebyr. Derfor er det vigtigt, at du nærlæser din kreditaftaler, før du sætter din underskrift på den.

  • Hvor kan jeg finde en fryser på afbetaling?

    Skal du bruge en ny fryser, eller står du overfor et akut fryser skift, kan du med fordel tage et kig på de udvalgte forhandlere vi har listet. Her finder du blandt andet L’EASY, Skousen, Kitchentime m.fl.

  • Hvor billigt kan jeg finde en fryser på afbetaling?

    Det varierer meget i pris, da du både kan vælge en ny model, eller en lidt ældre model. Ydermere spiller størrelsen og specifikationerne også ind på prisen, men dette kan du blive meget klogere på her.

  • Hvornår kan jeg forvente at modtage min fryser?

    Du kan forvente en hurtig levering på din nye fryser – også når der købes på afbetaling. Dette kan være rart, hvis du nu står og skal bruge fryseren her-og-nu.