Soundboks

Soundboks på afbetaling

Vil du gerne have fingrene i en Soundboks? I så fald er du næppe i tvivl om, at det ikke er et billigt køb. Af denne grund forbliver det ved drømmen for mange, da de har vanskeligt ved at finde plads i budgettet.

Vores anbefaling

Elgiganten-logo
E-mærket
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Coolshop-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hifi-klubben-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Expert logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

Soundboks på afbetaling

Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være. Den populære højttaler kan nemlig købes på afbetaling, hvilket vil sige, at du kan undgå at betale det fulde beløb på én gang.. Højttaleren får du med det samme, men betalingen klares over tid.

Find den bedste pris på din Soundboks i dag

i samarbejde med PriceRunner

Derfor skal du købe en Soundboks på afbetaling

Der er flere fordele forbundet med at købe din Soundboks på afbetaling. Er det noget, du har gjort dig overvejelser om, er der derfor ingen grund til at tøve. Det eneste, du skal være sikker på er, at du har råd til at betale de månedlige afdrag.

Er du sikker på, at det ikke vil volde dig problemer, at du skal afdrage, kan køb på afbetaling være en fordelagtig løsning. Blandt andet vil du kunne nyde godt af følgende fordele:

  • Først og fremmest er det en fordel, at du ikke nødvendigvis behøver at have råd til at betale den fulde pris på din Soundboks. I stedet for at betale det fulde beløb med det samme, får du nemlig mulighed for at afdrage over tid.
  • Du kan vælge netop den model, du gerne vil have. I stedet for at vælge en Soundboks GO, fordi du ønsker at spare penge, kan du f.eks. vælge en Soundboks 3. Det skyldes, at du ikke skal betale hele beløbet på én gang.
  • Du kan bruge dine penge på andre ting. Selvom du potentielt har råd til den fulde pris, er afbetaling alligevel værd at overveje. Det vil nemlig sikre, at du ikke udhuler din økonomi, ved at bruge op mod 8.000 kr. på en Soundboks.

Selvom der er mange fordele forbundet med at købe en Soundboks på afbetaling, er det ikke det rette valg for alle. Hvis du har gjort dig tanker om dette, er det derfor vigtigt, at du sikrer, at det er den rette beslutning for dig og din økonomi.

Hvor kan man købe Soundboks på delbetaling?

Soundboks er en af de mest populære højttalere på det danske marked. Derfor er der naturligvis også flere forhandlere af dem. Det er i øvrigt gældende for samtlige versioner og modeller, som er blevet lanceret af den danske fabrikant.

Selvom der findes en lang række forhandlere, er det dog ikke alle, der tilbyder afbetaling. Har du et ønske om at købe din nye højttaler på delbetaling, skal du derfor være opmærksom på dette.

Heldigvis er det noget, der tilbydes af mange. Der er nemlig stor efterspørgsel på det, hvorfor forhandlerne risikerer at gå glip af potentielle kunder, hvis de vælger ikke at have delbetaling som en mulighed.

Derfor er det en god idé at undersøge dine forskellige muligheder, inden du beslutter dig for, hvor du vil købe den. Der er nemlig ikke blot forskel på, hvad de sælger en Soundboks for – der er også forskel på priserne på deres kreditaftaler.

Hvilken Soundboks skal jeg købe på afbetaling?

Har du besluttet dig for, at du vil købe en Soundboks på afbetaling, er du endnu ikke helt færdig med dine overvejelser. Du skal nemlig også gøre op med dig selv, om du vil købe en Soundboks eller en Soundboks GO på afbetaling.

I og med, at der er fordele og ulemper forbundet med begge modeller, skal du gøre med dig selv, hvad du foretrækker. De fleste ender med at vælge den originale Soundboks, men det betyder ikke nødvendigvis, at det er den rette løsning for dig.

Soundboks GO på afbetaling

Såfremt du er på udkig efter en transportabel højttaler, er Soundboks GO det mest optimale valg. Her der nemlig tale om en model, der er skabt med dette formål. Den originale Soundboks er ganske vist også transportabel, men bestemt ikke i samme omfang.

Derudover er GO-varianten også et populært valg hos dem, der ikke ønsker at have en stor højttaler stående. Ikke alle bryder sig om, at deres højttaler skal optage for meget plads, og er det noget, du kan genkende, vil en Soundboks GO være tiltalende for dit vedkommende.

Soundboks 3 på afbetaling

Siden den spæde start, er der blevet sendt flere versioner af den originale Soundboks på gaden. I dag er det version 3, der er i handlen. Det er en kraftfuld højttaler, der nemt kan spille både hus og have op – og endda blive ved med dette i op til 40 timer.

Er du stødt på en Soundboks på en festival, en campingplads e.l., er der en god chance for, at det er denne model, men ikke nødvendigvis version 3. Den seneste version har dog samme kvaliteter som de tidligere modeller, herunder at være særdeles robust.

Kan alle købe en Soundboks på kredit?

Overvejer du at købe en Soundboks på kredit, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at ikke alle kan få lov til dette. Det kræver nemlig, at vurderes, at du er kreditværdig. Er du ikke det, vil din ansøgning ganske enkelt blive afvist.

Blandt andet stilles der krav om, at du ikke er registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Derudover vil det som regel også være et krav, at du kan dokumentere, at du har en fast indkomst, der kan give kreditgiver sikkerhed for, at du har råd til at betale de månedlige afdrag.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad koster en Soundboks på afbetaling?

    Det er svært at give et konkret svar på dette, da der findes flere modeller, mange forhandlere samt flere udbydere af afbetaling. Netop derfor anbefales det at se nærmere på flere muligheder, før du træffer en beslutning.

  • Er der ulemper ved at købe en Soundboks på delbetaling?

    Det ville naturligvis være rart, hvis der slet ikke var ulemper forbundet med at købe en Soundboks på delbetaling. Sådan forholder det sig dog ikke. Når du køber på delbetaling, skal du nemlig betale for kreditten, hvilket betyder, at den samlede pris bliver højere.