Vaskemaskine-paa-afbetaling

Vaskemaskine på afbetaling

Der findes rigtige mange gode vaskemaskiner på markedet, som ligeledes også kan købes på afbetaling. Vi har listet nogle udvalgte forhandlere herunder, der kan inspirere dit valg af en ny vaskemaskine. I brødteksten kan du ligeledes læse omkring hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at købe en vaskemaskine op afbetaling.

Vores anbefaling

SKousen logo
Anbefalet
Gå til forhandler
Forhandler
Vurdering
Løbetid
Mindste pris / md
Whiteaway logo
Variabel
Gå til forhandler
SKousen logo
Variabel
Gå til forhandler
SA-Service-logo
Variabel
Gå til forhandler
Quickparts-logo
Variabel
Gå til forhandler
Kai-berntsen-logo
Variabel
Gå til forhandler
hvidevareshoppen-logo
Variabel
Gå til forhandler
Erling-Christensen-moebler-logo
Variabel
Gå til forhandler
Elgiganten-logo
Variabel
Gå til forhandler
Hør mere i videoen herunder

En vaskemaskine her-og-nu

Hårde hvidevarer kan være omkostningstunge køb, som du sandsynligvis gerne så, at du kunne undgå. Desværre er de fleste hvidevarer essentielle i hverdagen, hvorfor du er afhængig af, at de fungerer optimalt.

Har du en vaskemaskine, der er stået af, er du derfor nødt til at købe en ny. Desværre er det ikke alle, der har økonomi til dette – i hvert fald ikke, hvis det fulde beløb skal betales på én gang. Heldigvis er det ikke en nødvendighed.

Hos flere forhandlere tilbydes der nemlig flere former for finansiering, hvilket bl.a. omfatter afbetaling. Dermed får du mulighed for at klare betalingen i små bidder, i stedet for på én gang.

De mest populære vaskemaskiner netop nu:

I samarbejde med Pricerunner har vi fundet de mest populære vaskemaskiner netop nu. Hvorvidt du kan finde en forhandler der tilbyder afbetaling af disse kan vi ikke garantere, men det kan måske være med til at inspirere og guide dig i dit valg af hvilken vaskemaskine du skal vælge. Listen nedenfor opdateret automatisk dagligt, således at du kan være helt sikker på at den er tidssvarende.

Hvad vil det sige at købe en vaskemaskine på afbetaling?

Hvis du køber en vaskemaskine på afbetaling, indgår du en aftale med en kreditudbyder om at betale vaskemaskinens pris i mindre afdrag.

Som regel får du selv mulighed for at angive en ønsket løbetid, hvorved du også kan fastsætte størrelsen af den månedlige ydelse. Derfor kan du selv vurdere, om du ønsker at betale i små rater, eller du foretrækker at afvikle gælden hurtigst muligt.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det er op til dig selv. Derfor er der heller ikke noget, der som sådan er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng. Fokuser blot på at finde en løsning, der harmonerer med din økonomi, så du ikke sætter dig selv for hårdt.

Det skal selvfølgelig understreges, at det ikke betyder, at du først modtager din vaskemaskine, når du er færdig med at afdrage. Lige så snart din ordre er gennemført, vil din vaskemaskine blive fremsendt eller være klar til afhentning, alt afhængigt af, hvad du har valgt.

Hvordan foregår en afbetalingsordning?

Mange er afholdende fra at indgå en afbetalingsordning, fordi de tror, at det er vanskeligt. Det er dog ikke tilfældet. Derimod er det ganske simpelt, da du blot skal udfylde en formular i forbindelse med bestilling – uanset om det er på nettet eller i en butik.

Når du har udfyldt formularen, bliver din ansøgning behandlet. Heldigvis får du svar med det samme, hvorfor du ikke skal vente utålmodigt i flere dage. Såfremt din ansøgning godkendes, bliver din ordre gennemført, hvorefter første rate som regel skal betales første hverdag i den efterfølgende måned.

Ved indgåelse af aftalen, kan du selv fastsætte en ønsket løbetid. Det betyder, at du også selv kan styre størrelsen af den månedlige ydelse. Ved at justere løbetiden, kan du nemlig også justere størrelsen af den månedlige ydelse, hvorfor du kan tilpasse den til din egen økonomi.

I dag findes der rigtig mange udbydere på markedet, hvorfor konkurrencen mellem udbyderne er blevet mere intens. For dig som forbruger er dette dog kun en fordel, da det betyder, at du kan forvente bedre vilkår og priser, end for blot et par år siden.

Derfor skal du ikke tro, at det er dyrt at købe vaskemaskiner (eller andre hårde hvidevarer) på afbetaling. Dog er der forskel på priserne, hvorfor det er vigtigt at sammenligne flere potentielle løsninger, med henblik på at finde den, der egner sig bedst til dig.

Mange fordele ved at købe din vaskemaskine på afbetaling

Hvis du har overvejet at købe en vaskemaskine på afbetaling, men ikke er overbevist om, at det er den rette beslutning, bør du undersøge fordelen forbundet hermed først. De kan nemlig give dig en bedre idé om, hvorvidt det er den rette beslutning for dit vedkommende.

Selvom der er flere fordele forbundet med at købe din kommende vaskemaskine på afbetaling, er det ikke den rette løsning for alle. Netop derfor er det også vigtigt at undersøge og overveje andre muligheder.

Blandt fordelene, er det særligt værd at fremhæve nedenstående:

 • Du undgår at betale hele vaskemaskinens pris på én gang. Det er særligt dette, der er værd at fremhæve ved at indgå en afbetalingsordning. En vaskemaskine kan nemlig koste mange tusinde kroner, og ikke alle har råd til at betale et sådant beløb på én gang.
 • Du kan betale i det tempo, der passer til din økonomi. Hvis du ønsker at betale i små afdrag, kan du blot justere løbetiden. Jo længere løbetid, desto mindre er den månedlige ydelse. Her skal du dog huske, at det også vil tage dig længere tid at blive gældfri.
 • Vælger du at købe din vaskemaskine på afbetaling, undgår du også at optage et dyrt kviklån, for at finansiere købet. Det er en løsning, der også er nem, men den er markant dyrere. Derfor rådes du også til at vælge en afbetalingsordning, da det er en bedre løsning.

Ud fra ovenstående fordele bør det være muligt at danne sig et billede af, hvorvidt en afbetalingsordning er den bedste løsning for dig. Foretrækker du eksempelvis at betale hele beløbet på én gang, er delbetaling ikke relevant for dig, da det er hele konceptet bag finansieringen.

I et sådant tilfælde er det bedre at undersøge muligheden for fakturakøb via udbydere såsom ViaBill og Klarna, der dog også tilbyder afbetaling.

Du kan selvfølgelig også finde andre hvidevarer på afbetaling, som f.eks. opvaskemaskiner, vaskemaskiner mv.

Køb vaskemaskine på kredit: Afbetaling eller fakturakøb?

Som angivet herover, er det muligt at vælge mellem afbetaling og fakturakøb, hvis du ønsker at købe din vaskemaskine på kredit. Der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor du skal gøre op med dig selv, hvilken løsning, der er den mest ideelle for dit vedkommende.

Fakturakøb udbydes af flere kreditudbydere og forhandlere, men ikke i samme omfang som afbetaling. Ønsker du at undgå at betale i små bidder, men derimod blot at udskyde betalingen til et fastsat tidspunkt i fremtiden, er dine muligheder derfor begrænsede.

Er du i tvivl om, hvad den rette beslutning er, bør du læse nærmere om begge dele herunder. Det kan nemlig give dig en idé om, hvorvidt køb af vaskemaskine på afbetaling eller fakturakøb er den mest ideelle løsning for netop dit vedkommende.

Afbetaling

Afbetaling er den mest populære løsning. En sådan aftale foregår ved, at den samlede tilbagebetaling, hvilket omfatter produktets pris og diverse udgifter, bliver fordelt over en fastsat periode. Det kan være alt fra et par måneder til flere år.

Fra første hverdag i den efterfølgende måned skal du betale afdrag, indtil hele beløbet er betalt af. Som der er givet udtryk for tidligere, kan du selv fastsætte den ønskede løbetid, hvorfor du også har friheden til at definere den månedlige ydelse selv.

Fakturakøb

Hvis ikke du ønsker at betale af i en længere periode, men blot har et ønske om at udskyde betalingen, skal du finde en udbyder, der tilbyder fakturakøb. Her får du blot en faktura sammen med din ordrebekræftelse, som du skal betale på et fastsat tidspunkt i fremtiden.

Når du har angivet, at du ønsker at købe din vaskemaskine på denne måde, får du muligheden for at vælge, hvornår du vil betale beløbet. Som regel kan du frit vælge en kredittid på mellem 30 og 180 dage. Det konkrete spænd afhænger dog af, hvilken kreditudbyder, der er tale om.

Dertil er der også forskel på, hvad det vil koste at få lov til at finansiere din vaskemaskine nogle steder. Hos nogle udbydere, afhænger det af dit valg af kredittid, mens andre blot har et fast gebyr, der skal betales, hvis du har et ønske om at købe på faktura, så du kan udskyde betalingen.

 • Hvor kan jeg købe en vaskemaskine på afbetaling?

  Vi har listet en række troværdige danske butikker, der tilbyder køb af vaskemaskine på afbetaling. På listen finder du blandt andet L’EASY, White Away, Hvidevareshoppen m.fl. Se dem alle via På-afbetaling.dk.

 • Hvor billigt kan jeg købe en vaskemaskine på afbetaling?

  Prisen på køb af en vaskemaskine på afbetaling varierer, men det er ikke urealistisk at du kan finde vaskemaskiner der starter fra 175 dkr./mdl. Læs mere omkring betingelserne og find den vaskemaskine der matcher dit udgangspunkt.

 • Hvornår kan jeg forvente at modtage min vaskemaskine?

  Du kan forvente hurtig levering på køb af vaskemaskine på afbetaling, hvilket ofte kan være essentielt hvis det er her-og-nu den gamle maskine skal erstattes. Læs omkring den nøjagtige leveringstid hos de udvalgte forhandlere.